Få den bedste studenterkørsel

af | jan 5, 2024

Studenterkørslen er et kæmpe højdepunkt for enhver, som deltager i den. Det er nemlig den helt store fejring af, at man endelig er færdig med uddannelsen, og det fejres på en anderledes og unik måde, som er med til at sikre, at man altid vil huske det. Og det er blot en af grundene til, at man skal gøre det til en god oplevelse for alle.

Vi har derfor samlet nogle af de råd og ideer, vi mener, er med til at sikre den absolut bedste studenterkørsel, I overhovedet kan få. Disse handler i høj grad om de ting, I kan gøre samlet. Ønsker du i stedet gode råd til hvad du selv bør gøre, så tag et kig på vores artikel om gode råd til studenterkørslen.

Sørg for at planlægge de nødvendige ting

Det handler om at skabe en god fest, hvor der er plads til alle. Derfor anbefaler vi, at I altid starter med at lave en form for forventningsafstemning inden dagen (eller dagene), hvor I kan se på, hvad I ønsker at få ud af kørslen. Det handler om at sikre en god fest, med alt fra de rette stop på turen til den helt rette musik, når deres køres.

I kan med fordel vælge at kigge på nogle af de traditioner, som følger med studenterkørslen, som kan være med til at give nogle sjove indslag og måske giver noget inspiration til hvordan, man tager festen til det næste skridt. Det kan også være en god ide til at skabe nogle ekstra minder – og hvis man følger de traditionelle studenterhueregler, så kan man jo også efterfølgende se resultaterne i form af diverse hak og klip i huen.

Under forventningsafstemningen bør I også kigge på, om nogle deltagere har nogle særlige grænser eller regler, som de føler, I bør overholde. Vi har alle vores egne grænser, og det kan hurtigt ende med at blive en ubehagelig oplevelse, hvis andre ikke overholder disse.

Fest igennem – både på køreturen og ved de mange stop

For at få den bedste studenterkørsel er det vigtigt, at man fester godt igennem. Det kan naturligvis have en forskellig betydning fra person til person, og for nogle betyder det rigelige mængder alkohol, mens det for andre handler om at være sammen med dem, man har kæmpet sig gennem uddannelsen med.

Uanset hvilke typer, I er, så er det vigtigt, at I holder humøret højt og festen ved lige. Derfor handler det om at være i den rette stemning, og det kan være en god ide lige at udskyde bekymringerne til en anden dag og blot at fokusere på at fejre, at man har overstået uddannelsen, at bøgerne kan gemmes væk og der ikke er flere afleveringer, som skal skrives.

I kan evt. tage et kig på vores huskeliste til studenterkørslen, hvor I kan se nogle af de ting, vi anbefaler, at I har med på turen også.

Konkurrencer og festlege

Der kan være mange måder at give festen lidt ekstra. En af de ting, som typisk kan være et fantastisk indslag til disse dage, er alverdens konkurrencer og festlege, som i særdeleshed kan holde stemningen og humøret højt. Der er selvfølgelig plads til de mange forskellige former for drukspil og lignende, som kan give et incitament til at opbygge en promille, men det kan også være en god ide at have særlige konkurrencer, som omhandler de mange studentertraditioner.

Mange af disse regler og traditioner kan klares under studenterkørslen eller ved de forskellige stop. En af de klassiske, som folk ofte forsøger sig med, er den med at drikke en kasse øl på 24 timer – der bliver jo netop festet igennem hele dagen, og det er derfor et oplagt tidspunkt at udfordre de andre i vognen til at se, om man kan klare denne opgave.

Afhængigt af hvor i landet kørslen foregår, så kan det også være en mulighed at få chaufføren til at køre jer ud til vandet, så I kan kaste jer ud i vandet kun iført jeres huer, hvilket giver jer den eftertragtede bølge i huen. Det kan være en spændende og lidt grænseoverskridende oplevelse, som helt klart sender stemningen i top og giver jer en absolut uforglemmelig oplevelse.

Der er mange flere af disse ideer, som hænger sammen med de mange studenterhueregler.

Kørsel gennem byen

Festen stopper naturligvis ikke, når I kører gennem byen, og dette er noget af det, som gør studenterkørslen helt særlig. Derfor er en af de gode ideer til studenterkørsel nemlig at gøre mest muligt ud af dette – for i mange tilfælde vil I opleve, at jeres feststemning kan smitte af på bybilledet, og der er mange, som vil dytte eller på anden vis ønske jer en god fest.

Pas godt på hinanden

Det er selvfølgelig også vigtigt, at I passer godt på hinanden undervejs, så alle får en god fest. Der sker mange ting i løbet af studenterkørslen, og der er jo typisk store mængder alkohol involveret. Derfor er det en god ide at holde øje med hinanden, så der ikke er nogen som kommer til skade – for det kan hurtigt få en indflydelse på festlighederne.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

10 + 13 =

Send forespørgsel