Gode råd til studenterkørsel

af | jan 9, 2023

Når man skal afsted på studenterkørsel, så bliver der lagt op til en fantastisk fest. Men det er jo nok nyt for jer alle, og derfor kan det være lidt svært at vide, hvad man skal gøre, for at dagen bliver helt perfekt. Vi har derfor samlet nogle tips til, hvordan I får en god studenterkørsel. Gode råd som disse kan nemlig hjælpe jer med at gøre en god dag bedre.

Få styr på forberedelserne

For at opnå den bedste studentertur, så er det en god ide at sikre, at der er styr på alle forberedelserne. På den måde kan I nemlig sørge for, at alle er klar til turen. Der er mange forskellige ting, man skal have med i tankerne, og vi har derfor samlet en artikel om forberedelserne, som I kan finde her.

Drik ikke for hurtigt

Jaja, vi ved godt, at den her er lidt kedelig. Men studenterkørsel handler jo netop om, at man skal køre rundt hele dagen, og derfor er det jo ikke fedt, hvis man ender med at gå kold allerede tidligt på eftermiddagen. Så selvom I endelig er færdige med uddannelsen, og det virkelig er noget, der skal fejres, så er det stadig en god ide at drikke i et tempo, hvor man kan holde hele dagen. Det ville jo være kedeligt at gå glip af halvdelen af turen.

I samme forbindelse kan det være en god ide at drikke andet i løbet af dagen. I kan derfor med fordel have sodavand og vand med på turen også, så man lige kan få noget ikke-alkoholisk at drikke, hvis der er behov for at slappe lidt af. Det er vigtigt at drikke vand undervejs også, selvom det måske virker lidt kedeligt – men på en varm sommerdag, som er fyldt med alkohol, der kan en flaske vand eller to være det, der sørger for at du kommer gennem dagen uden at gå kold.

Hav det rigtige tøj på

Det er vigtigt at have det rette tøj på, når man skal køre studenterkørsel. Det handler om at have noget på, som ser godt ud, da det jo er en stor festdag – men på samme tid skal det også være noget, du kan holde ud at have på hele dagen. Husk også på, at det godt kan blive en vild dag. Du bør vælge noget tøj, som gerne må blive beskidt eller gå i stykker, for der bliver virkeligt festet igennem, og det er ikke sikkert, at tøjet er i bedste stand efter en hel dag og nat.

Selvom det er sommer, så er det altid en god ide lige at tjekke vejrudsigten i forvejen, så man ikke ender med at få det for varmt eller for koldt. I samme omgang er det også en god ide at have en trøje eller jakke med til om aftenen, hvor det jo bliver lidt køligere. Der er altid en god chance for, at I ender med at feste hele natten, og der kan man hurtigt komme til at sætte pris på en varm sommerjakke.

studentervogn-pynt

Få styr på pynt og banner i god tid

Vognen skal pyntes, og der skal gerne et stort banner på med et godt slogan eller citat, som passer på jeres studieforløb. Det er dog en god ide at have styr på disse ting inden selve dagen, og I bør lave jeres banner et par dage i forvejen, så I kan sikre jer, at malingen er tør. I kan til enhver tid kontakte os og høre mere om, hvor stort et banner vi anbefaler til netop den studentervogn, I har valgt.

Hvis I har ramt en mur i forbindelse med pynten og designet af banneret, så har vi lavet en guide til hvordan, man kan lave et perfekt banner – og er der brug for mere generel udsmykning af vognen, så har vi også en artikel med inspiration til pynt af studentervognen.

Hav den rette mængde alkohol med

Der er ingen tvivl om, at alkohol ofte spiller en stor rolle i studenterkørslen. Det handler derfor om at have nok alkohol med på turen – men der er ingen grund til at overdrive. I vil nemlig typisk blive mødt med gode mængder alkohol ved alle jeres stop også, og derfor behøver man ikke helt så meget i vognene.

Det er en god ide at koordinere alkoholindkøb til selve køreturen. En god løsning er, at man slår sig sammen og køber nogle kasser med øl og evt. cider til deling, så der altid er noget at drikke i studentervognen. Derudover kan man altid tage alkohol med også, hvis man ønsker noget andet end øl og cider.

Planlæg ruten

Det er vigtigt, at I lægger en plan for selve kørslen, og at vi får denne tilsendt i forvejen. Ved at informere os om antallet af stop, så kan vi træde til, hvis jeres plan er urealistisk. Det vigtigste er dog, at vi ved hvor I skal starte, så vi ikke møder op det forkerte sted. Skulle der opstå ændringer undervejs på jeres ruteplan, så sig det blot til chaufføren. Det er jeres dag, og derfor er det jer der bestemmer hvor I vil hen – Også hvis det er i en snæver vending, at I beslutter jer for at hoppe i havnen, havet eller et springvand.

Der kan være mange steder at besøge undervejs, og det kan derfor godt ende med at blive lidt presset på tiden, hvis man skal nå dem alle. I disse situationer kan det f.eks. være en god ide, hvis nogle slår sig sammen ved de forskellige stop undervejs, så man kan få mere tid hvert sted – så undgår man også, at det kommer til at gå for hurtigt.

I kan læse mere om planlægningen af ruten her, hvor vi også har nogle gode tips til at planlægge helt perfekt.

Sørg for at alle har en god fest

Der kan være lidt forskellighed i måden, I vælger at feste på, og det kan godt blive sat lidt på prøve, når man er på studenterkørsel. Derfor er det en god ide, at man inden turens start lige snakker sammen og laver en form for forventningsafstemning, så man kan være sikker på, at man får en dag (eller et par dage), hvor alle har den bedst mulige fest.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

3 + 8 =

Send forespørgsel