Ruteplan

I bestemmer selv ruten

Inden dig og din klasse skal på jeres studentertur, så skal I have planlagt en rute. Ruten er jeres egen, og I skal selv stå for at sende den ind til os, så vi har den. Herunder kan du læse nogle tips til, hvordan I laver den bedste rute, så I får mest muligt ud af jeres tur

studenterkørsel ruteplan

Regler for ruten

Med studenterkørsel følger nogle regler. Nogle af disse regler påvirker planlægningen af jeres rute. Derfor skal i tage forbehold for nedenstående, når I laver ruten til jeres dag(e).

I planlægger og bestemmer selv ruten

Studentervogne må køre på landevej og i byen

✅ Studentervogne har andre fart begrænsninger end normalt

✅ Alle vores lastbiler er godkendte til miljøzoner

🚫 Studentervogne må IKKE køre på motorvej med studenter på ladet

🚫 Studentervogne må IKKE køre på motortrafikvej med studenter på ladet

ruteplan

Tips til ruteplanlægning

For at få det optimale udbytte ud af jeres studenterkørsel, så har vi fundet nogle tips, som kan hjælpe jeres planlægning på vej.

Som nævnt, så er ruten I skal køre jeres helt egen. Det betyder derfor, at I selv tilrettelægger hvor I vil starte og slutte. Det anbefales dog, at I planlægger ruten efter hvilke adresser I skal besøge, så I ikke bruger for meget tid på irrelevant kørsel.

Tidsplanen på turen, den står I også selv for. Derfor skal I selv tilrettelægge, hvis der er et sted I ønsker at få ekstra tid til at spise eller lignende. Husk dette, når I laver jeres ruteplan.

Tilkøb af tid

Når I bestiller studenterkørsel hos SULA, så har i sammenlagt 10 timer på dagen. Er det ikke nok, så kan I enten tilkøbe en dag ekstra inden kørsel, eller tilkøbe flere timer på dagen. Tilkøbes flere timer på dagen, så skal det også betales på dagen.

Hvis I vil beregne, om I kan nå det på 10 timer, så skal I forvente at vi kører med ca. 30km/t i gns. på hele turen, hvor pauser er medregnet. Beregn derfor tidsforbruget, ved at tilføje alle adresserne på Google Maps, hvor I efterfølgende kan dividere det med 30.

ruteplan

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel