Studenterkørsel Jylland

Lorem ipsum

Studenterkørsel i hele Jylland

Hos Sula har vi mere end 25 års erfaring, over 70 forskellige studentervogne, og alt hvad der skal til, for at give jer den fedeste fest! Her på siden kan du læse om hvad vi kan tilbyde dig og din klasse, hvis I skal have studenterkørsel i Jylland.

Hvilke studentervogne kører i Jylland?

I jylland har vi et bredt udvalg af forskellige studentervogne. Det har vi, fordi vi gerne vil give jer muligheden for at vælge netop den studentervogn, som I synes passer bedst til jeres klasse. Læs herunder, hvilke I kan bestille i Jylland.

Veteran studentervogn

Lej en veteran studentervogn, hvis I gerne vil have nostalgi med ombord på en gammel lastbil. Vores veteran studentervogne er meget populære, og får de fleste til at dreje hovedet, når man kører forbi.

Læs mere om veteran studentervogne her.

Lastbil studentervogn

Vores lastbil studentervogne er det som mange vil betegne som traditionelle studentervogne. Det er lastbiler der er ombygget specifikt til studenterkørsel, så I kan få den fedeste fest.

Læs mere om lastbil studentervogne her.

VIP studentervogn

En VIP studentervogn fra Sula studenterkørsel er til jer, som ikke vil mangle noget på dagen. Bliv taget imod med rød løber, champagne, og hvad der ellers hører til at være VIP.

Læs mere om vores VIP studentervogne her.

veteran studentervogne

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

5 + 2 =

Send forespørgsel