Studenterkørsel Vestjylland

Sula tilbyder Vestjysk studenterkørsel

Leder du eller din klasse efter studenterkørsel i Vestjylland, så er Sula det perfekte valg. Vi har over 25 års erfaring med studenterkørsel hele landet og vi har samtidig en flåde på hele 100+ studentervogne, som står klar til at køre jer rundt i hele Vestjylland. Så hvis I er ved at planlægge jeres studenterkørsel, så kontakt os i god tid, så vi sammen kan booke den perfekte studentervogn til jer.

Hvilke studentervogne kører i Vestjylland?

Vi har som sagt hele 100+ studentervogne i vores flåde af studentervogne. Hvilke studentervogne som er mulige at booke til studenterkørsel i Vestjylland, kan I læse mere om herunder.

Veteran studentervogn

Hvis I er til stil og klasse, og samtidig er lidt til den nostalgiske side, så er vores veteran studentervogne det oplagte valg for jer. Vi har nogle af flotteste veteranvogne i landet, som alle er klar til at køre jer rundt i hele Vestjylland.

Læs mere om veteran studentervogne her.

Lastbil studentervogn

Foretrækker I det traditionelle, så er vores lastbil studentervogn et rigtigt godt valg. Her får I rigeligt med plads til at udfolde jer på jeres store dag, med hvad end det måtte indebære af fest, sang og dans.

Læs mere om lastbil studentervogne her.

VIP studentervogn

Skal der være fuld knald på alle tangenter, så er vores VIP studentervogn det helt rigtige. Her får I både rød løber og bobler, lækkert lys og mulighed for at banke den helt store fest af, mens I kører studenterkørsel i Vestjylland.

Læs mere om vores VIP studentervogne her.

veteran studentervogne

Stol trygt på os

Hos Sula har vi været i branchen i mere end 25 år og vi har derfor opbygget en stor erfaring og ekspertise, når det kommer til studenterkørsel i Vestjylland og i resten af Danmark. Ikke nok med at vi har en studentervogn til enhver smag, så har vi også flere forskellige typer af studentervogne der alle har det tilfælles, at de i tip top stand og klar til at give jer en oplevelse for livet.

På grund af vores store erfaring, ved vi dog også at mindre uheld kan ske, f.eks. at der ryger en pakning eller at et hjul punkterer. Dette har vi lært af og har derfor altid studentervogne stående klar, i tilfælde af en anden bryder ned. Samtidigt, så har vi flere servicecentre rundt om i landet, som hurtigt kan træde til, hvis en reparation er nødvendigt, så I hurtigt kan komme videre.

Så, uanset hvor i Vestjylland I har brug for vores studenterkørsel service, om det er i Esbjerg eller længere nordpå, så kan I trygt og roligt vælge Sula til at stå for opgaven.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel