Studenterkørsel på Sjælland

Studenterkørsel på hele Sjælland!

Hos Sula har vi studentervogne i hele Danmark, det betyder, at vi uden problemer kan hjælpe dig og din klasse med studenterkørsel på Sjælland, hvad end du befinder dig i Kalundborg eller i København. Læs mere herunder.

Hvilke studentervogne kører på Sjælland?

På sjælland har vi flere forskellige slags studentervogne, som I kan vælge imellem.

Militær studentervogn

Få en unik oplevelse med en militær studentervogn, som er malet i flotte sorte og grønne farver. Vi garanterer at I får en krig af en fest.

Læs mere om militær studentervogne her.

VIP studentervogn

Vores VIP studentervogne er til klasserne der ikke vil gå ned på noget. Her har vi alt det nyeste udstyr, ekstra vildt anlæg og meget mere.

Læs mere om VIP studentervogne her.

Lastbil studentervogn

En lastbil studentervogn er den traditionelle studentervogn, som du kender den. En lastbil der er bygget om til fest og farver, og som med garanti vil give jeres klasse en formidabel dag.

Læs mere om lastbil studentervogne her.

SULA studenterkørsel - Lastbil studentervogn

Vi tager hånd om din store dag

Sula er blandt de mest erfarne i Danmark, når det kommer til studenterkørsel. Med mere end 25 år i branchen og en vognpark på 100+ studentervogne kan du roligt overlade jeres studenterkørsel og dermed jeres store dag til os.

Når det kommer til studentervogne og biler generelt, så er det ikke altid, de vil, som vi vil. For at imødekomme eventuelle nedbrud eller andre problemer har vi flere forskellige servicecentre rundt omkring på Sjælland. Er den helt gal, har vi også altid en studentervogn på standby, som vi kan sende ud til dig og din klasse, så i kan komme godt videre.

Så når i kan se enden på jeres studentertid i horisonten, og det er tid til at overveje jeres transportmuligheder, om I søger i Køge eller Hillerød, så book studenterkørsel hos Sula. Vi står klar til at hjælpe med at gøre jeres dag så speciel som overhovedet mulig.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel