Lastbil studentervogn

Vores lastbil studentervogne er vores svar på de klassiske studentervogne, som man ser meget i gadebilledet. De er spæk fyldt med lækkert udstyr, og er klar til at give dig og din klasse den fedeste dag!

Multifarvet LED lys til den perfekte stemning
Polestang og god ståplads
Højtalersystem fyldt med god lyd
SULA studenterkørsel - Lastbil studentervogn

Få en fantastisk afslutning på jeres studietid

Med vores lastbil studentervogne går I ikke ned på udstyr. Afslut derfor jeres studie med den fedeste studenterkørsel på en af vores lastbiler!

Hvorfor skal I vælge en lastbil studentervogn?

Få en studenterkørsel, som I kan huske resten af livet. Der er plads til at slå sig løs på vores lastbil studentervogne, som har masser af plads og et højtalersystem der sparker røv.

18″ bass, stripperstang, multifarvet LED lys og plads til dans – Hvad mere kan man ønske sig?

Se videoen, hvis du vil se mere om vores lastbil studentervogne.

I booker, vi klarer resten

Vi ved hvor vigtigt det er, at I kan have fokus på den gode fest. Derfor klarer vi alt det praktiske, lovgivningen og slutrengøring.

sula studenterkørsel

I står for festen, vi står for resten

Når I booker en studentervogn hos os, så skal I ikke tænke på alt det praktiske. Vi har styr på det, så I blot skal fokusere på den gode fest. Medbring derfor blot udsmykning og drikkevarer.

Koble jer let til vores allerede installerede højtalersystem, og spil de bedste bangers, imens I giver et show på polestangen.

Vi har styr på reglerne og rengøring

Få den bedste fest, hvor I ikke behøver at være ekspert i lovgivningen eller andet. Vi har styr på dette, men har lavet en side om regler og sikkerhed, som vi henviser jer til at læse inden kørsel.

Når I afslutter jeres kørsel, så slipper I for slutrengøringen. Det eneste I skal gøre er, at fjerne alt skrald, udsmykning og lignende af vognen, så klarer vi resten.

sula studenterkørsel

Skal vi booke en SULA lastbil til jer?

Kontakt os herunder, så vi kan finde en SULA studentervogn til jer!

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel