VIP studentervogn

Hvis dig og din klasse vil have lidt ekstra, så skal I have en VIP studentervogn. Vores VIP studentervogne er udstyret med det vildeste udstyr, og garanterer en fed fest.

Strobo-lys og LED lysbarer
4000 Watt PRO anlæg og Truss sceneopbygning
Bobler og rød løber ved ankomst
SULA VIP studentervogn

Kom ud på en luksus tur

Vores VIP studentervogne er den ultimative luksus studentertur til dig og din klasse. Her er der ikke sparet på noget, og I er garanteret den vildeste fest.

Hvorfor skal I vælge VIP studentervognen?

En VIP studentervogn er til jer der ikke vil gå ned på noget. Vores VIP studentervogne er udstyret med ekstra gode højtalere, stripperstang, og meget mere. Når I ankommer ruller vi en rød løber ud, og serverer bobler, så I får den bedste start på jeres tur.

Udover alt dette, så er der plads til fest og farver på vognen, da størrelsen giver rig mulighed for dans og lignende.

Se videoen, hvis du vil se mere om vores VIP studentervogne.

Vi har fokus på den gode fest

Når I booker en studentervogn, så er det vigtigt, at der er fokus på den gode fest. Derfor har vi styr på alt det praktiske, lovgivningen og rengøringen. Læs herunder hvad der er inkluderet.

VIP anlaeg

Ingen grund til panik, vi har styr på det praktiske

Når den store dag til studenterkørsel indtræffer, så er det vigtigt, at I blot skal have fokus på at få en god dag. Derfor skal I hverken tænke på at medbringe lys, højtalere, tegne forsikring eller andet. Vi har sørget for det praktiske, så jeres dag kan blive fantastisk.

Det eneste I skal stå for, er at udfylde ruteplanen inden d. 1. april og troppe op med godt humør, rigeligt med drikkevarer og den udsmykning I vil bruge.

I slipper for rengøring og kedelige lovparagraffer

Hos SULA skal I ikke stå for at rengøre hele studentervognen efter endt kørsel. I skal blot sørge for at fjerne jeres pynt, og tage alt skrald og lignende af vognen. Når dette er gjort, så klarer vi den resterende rengøring.

Udover slutrengøringen, så har vi styr på alle regler og love ift. studenterkørsel. Derfor skal I ikke læse kedelige lovparagraffer, før I skal køre. Vi anbefaler dog at I gennemlæser vores side om sikkerhed og regler inden kørsel.

VIP anlaeg

Skal I have den ultimative studenterkørsel?

Kontakt os herunder, så vi kan booke en VIP studentervogn til jeres klasse!

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel