Om os

Sula gennem 25 år

Sula blev etableret i 1989, men studenterkørsel kom først til i 1997. Her på siden kan du læse om vores historie, og hvorfor vi er et godt valg til jeres studenterkørsel!

I korte træk

Års erfaring

Med 25 års erfaring på bagen, så er der ikke længere noget der kan overraske os. Vi skaber derfor de bedste forudsætninger for at give jer en fantastisk dag!

Sula etableret

Sula blev etableret i 1989 af Susy Dahl og Lars Christensen. Dengang havde virksomheden dog ikke noget med studenterkørsel at gøre.

Studenterkørsel start

I 1997 etablerede vi vores studenterkørsel for første gang. Først som et hobby projekt, og sidenhen som et familieforetagende.

sula historie

Vores historie

I 1997 kastede vi os over studenterkørsel for første gang som et hobbyprojekt. Dengang var det dog noget anderledes. Reglerne var få, og kørslerne var mere primitive.

Det hele foregik nemlig meget lavpraktisk i starten, hvor siddepladserne var halmballer i midten af lastbilen, sikkerhedskravene næsten ikke eksisterende og musik var noget studenterne selv skulle klare med egen stemme.

Som tiden gik, voksede vores hobby projekt større og større. Vi synes nemlig, at den uge om året, som var anderledes end dagligdagen var sjov. Det gjorde også, at efterhånden som vi købte flere studentervogne, så blev vi landsdækkende med kørsler.

Udover at udvide vores vognpark, så begyndte vi at indrette alle vores studentervogne, bedre end lovgivningen foreskrev. Vi mener nemlig, at sikkerheden ombord på vores studentervogne er en topprioritet.

Det er det, fordi vi ønsker at give alle studenter muligheden for en god og sjov dag i trygge rammer, uden for mange regler.

sula historie 2

Familieforetagende og udvidelse

I takt med årene er gået, så har vi løbende udvidet vores vognpark. Det har vi gjort ved at købe lastbiler, og ombygge dem til studentervogne selv, men også ved at opkøbe andre.

I 2015 opkøbte vi Jysk festkørsel.

I 2018 opkøbte vi Vognkompagniet.

I 2020 begyndte vi at opbygge VIP vogne, for at kunne tilbyde alle typer vogne.

I dag er vi et familieforetagende, hvor børnene hjælper til i den daglige drift. Trine (datter), står for den daglige kommunikation og salg, og Anders (søn) står for IT og teknik.

sula historie 2

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel