Studenterkørsel Fyn

Studenterkørsel på hele Fyn

Hos Sula er du i gode hænder, når det kommer til studenterkørsel på Fyn! Vi har nemlig mere end 25 års erfaring, over 100+ forskellige studentervogne, og alt hvad der skal til udover, for at give jer den fedeste fest! På denne side kan du få et indblik i, hvad vi kan tilbyde dig og din klasse, hvis I skal på studenterkørsel på Fyn.

Hvilke studentervogne kører på Fyn?

Vi har på fyn et bredt udvalg af forskellige studentervogne. Vi vil nemlig gerne give jer muligheden for at vælge netop den type, som I mener passer bedst til jeres klasse. Læs herunder hvilke I kan vælge imellem på Fyn.

Veteran studentervogn

Byd nostalgien velkommen og få en unik chance for en oplevelse i en veteran studentervogn. Vores gamle damer er meget populære og får mange til at dreje hovedet, når I kører forbi!

Læs mere om veteran studentervogne her.

Lastbil studentervogn

De fleste kender den traditionelle lastbil studentervogn. Her er der god plads, og I får en studentervogn der er bygget til formålet.

Læs mere om lastbil studentervogne her.

VIP studentervogn

Til jer der intet vil mangle på dagen er en VIP studentervogn det rette valg. Her får I rød løber, bobler og den ultimative VIP oplevelse.

Læs mere om vores VIP studentervogne her.

veteran studentervogne

I er i gode hænder

Vi er blandt de mest erfarne i Danmark, når det kommer til studenterkørsel. Vi har nemlig mere end 25 år på bagen, og har derfor prøvet alt hvad der prøves kan når det gælder studenterkørsel. Det betyder derfor også, at vi ved hvad der skal til, for at give jer den bedst mulige dag.

Med vores mange års erfaring kommer også mange forskellige oplevelser. Derfor er vi helgarderet, hvis der skulle ske det mindste på jeres store dag. Vi har 24/7 service i studenterugen, og servicecentre fordelt over landet, så vi hurtigst muligt kan assistere jer.

Så uanset om det er studenterkørsel i Odense, Nyborg, Svendborg, Assens eller Middelfart, så kan I roligt vælge os.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel