Veteran studentervogn

Få den bedste studenterkørsel med vores veteran studentervogne. De er alle udsmykket med blomster, og indrettet til den fedeste fest.

Flotte blomstrede veteran lastbiler
Stort højttalersystem med smæk på
Multifarvet LED lys til at skabe den helt rigtige stemning
Veteran studentervogn

Få en unik oplevelse med en veteran studentervogn

Vores veteran studentervogne er yderst populære, og af god grund. De giver de perfekte rammer til fejring af endt studietid, samtidig med de skiller sig ud fra de andre studentervogne.

Hvorfor skal I vælge veteran studentervognen?

Nostalgi eller charme, det giver de perfekte rammer, både til fest, men også til unikke billeder på jeres studenterkørsel.

Alle vores veteran studentervogne er unikke – Der er derfor ingen af dem der er ens. De er plastret ind i blomster, men har også meget mere end det. De kommer nemlig med højt til loftet, siddepladser til alle og et højttaleranlæg, som med garanti kan spille festen op.

Se og hør mere om vores veteran studentervogne i videoen.

En unik oplevelse på en unik studentervogn

Vi garanterer jer, at I ikke finder en studentervogn magen til vores. Få derfor en helt unik oplevelse på vores veteran studentervogne. Læs herunder hvad der følger med, hvis I vælger denne type vogn.

udsmykket veteran studentervogn

Vi holder jeres fest i fokus

Til jeres studenterkørsel er det vigtigste, at I får en god dag, hvor I får fejret jeres afslutning. Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at gøre det så let som muligt at få dette til at lykkedes. Det gør vi blandt andet ved at stille de perfekte rammer på vores veteran studentervogne, som er udstyret med fedt lys og gode højttalere. Derudover har vi styr på alle forsikringerne, så I ikke behøver tænke over det.

Bestiller i en veteran studentervogn hos os, så skal I derfor blot have styr opå jeres ruteplan, hvad I skal drikke, hvem der styrer musikken og hvordan I selv vil sætte et præg på vognen med et banner og andet.

Rengøringen tager vi os af

Ved endt kørsel skal I ikke frygte, at I bliver stukket vandslange og kost. Vi tager os af slutrengøringen, så I blot skal sørge for at rydde op efter jer selv. Heriblandt at fjerne jeres egen udsmykning og pynt.

udsmykket veteran studentervogn

Book en veteran studentervogn allerede nu

Hvorfor vente? Udfyld formularen herunder, så tager vi en snak om hvad jeres klasse har brug for.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel