Østjysk Studenterkørsel

Studenterkørsel i det Østjyske

Sula tilbyder østjysk studenterkørsel til dimitterende studenter over hele Østjylland. Uanset hvor i Østjylland I befinder jer, om det er Silkeborg eller Odder, så er det muligt for os at levere en studentervogn, som kan køre jer rundt til alle stop, på en tryg og sikker måde. Østjysk studenterkørsel er muliggjort af vores store udvalg af studentervogne, stående klar til køre jer rundt i Østjylland.

Hvilke studentervogne kører Østjysk studenterkørsel?

Vi har 100+ forskellige studentervogne stående klar til at tilbyde studenterkørsel i Østjylland. Af disse vogne har vi tre forskellige typer I kan vælge imellem. I kan læse mere om hver enkelt vogntype herunder.

Veteran studentervogn

Til studenter med sans for stil og hang til det nostalgiske, har vi et premium udvalg af veteran studentervogne, stående til rådighed for jeres behov. Med en veteran studentervogn kan I være sikre på at folk vil vende sig om efter jer på gaden.

Læs mere om veteran studentervogne her.

Lastbil studentervogn

En lastbil studentervogn er perfekt til jer, som gerne vil holde det traditionelt og enkelt, men stadig ikke gå på kompromis med pladsen. Det er en form for studentervogn der er let at at gå til, uden så meget bøvl.

Læs mere om lastbil studentervogne her.

VIP studentervogn

Hvis I er mere til det ekslusive og gerne vil føler jer som de største stjerner blandt alle andre studenter, der kører østjysk studenterkørsel på samme tid som jer, så er vores VIP studentervogne med rød løber og bobler, det helt rigtige valg.

Læs mere om vores VIP studentervogne her.

veteran studentervogne

Overlad jeres studenterkørsel til os

Når det kommer til studenterkørsel så er det noget som de studerende har set frem til i flere år. Derfor er det en vigtig begivenhed som vi ikke tager let på. Vi har mere end 25 års erfaring fra branchen, samt nogle af de bedste og flotteste studentervogne i landet. I kan derfor trygt overlade jeres studenterkørsel behov til os, så I kan fokusere på at nyde jeres store dag.

Med erfaring kommer ekspertise. Vores har vi udviklet igennem 25 år. En af de ting vi har lært, er at uforudsete ting kan ske. Af den grund har vi oprettet servicecentre rundt om i landet, som hurtigt kan rykke ud, hvis noget skal repareres. Samtidigt har vi også altid studenterbiler stående som backup, i tilfælde af at en af vores vogne skulle få problemer.

Uanset hvor i Østjylland I er, om det så er Århus eller Randers, så er jeres behov for østjysk studenterkørsel, sikre og trygge i vores hænder.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel