Militær studentervogn

Få en fantastisk studenterkørsel med vores militær studentervogne. De kommer alle med et fedt look, som ikke er til at tage fejl af. De er nemlig malet i sort og grøn, så de ligner en vaske ægte militærvogn.

Multifarvet LED lys i loftet
Stort højttalersystem som tilkobles med Bluetooth
Overdækket med åbne sider, så I kan køre uanset vejret
sula militær studentervogn

Få den fedeste studentertur

Jeres studenterkørsel skal være den perfekte afslutning på jeres studietid. Derfor skal I selvfølgelig vælge en fed militærvogn, så jeres klasse kan skille sig ud fra mængden!

Hvorfor skal I vælge en militær studentervogn?

En militær studentervogn er til jer der gerne vil have det lidt råt. Alle vores militær studenterbiler er udstyret med det fedeste i lyd og lys, som man let kobles til ved hjælp af bluetooth.

Derudover er der rigeligt med plads til store armbevægelser, så I kan danse, feste og give den gas hele vejen.

Se videoen, og få et direkte blik ind på en af vores militær studentervogne.

Det følger med

Jeres studenterkørsel er jeres store fest. Derfor tager vi selvfølgelig godt om jer. Herunder kan I læse, hvad der følger med, når I booker en militær studentervogn hos os.

udstyr

Alt det praktiske

Vi har styr på alt det praktiske. I skal derfor hverken tænke på at anskaffe højttalere, lys, forsikringer eller andet. Vi sørger for alt det praktiske, så I blot skal møde op med godt humør, drikkevarer og jeres udsmykning.

Inden turen skal I dog indsende jeres ruteplan, så vi ved hvor turen går til.

Vi har styr på lovgivningen og rengøring

Der er mange regler i forbindelse med studenterkørsel. Dem har vi styr på, så I ikke behøver have det. Vi anbefaler dog, at I læser vores side med sikkerhed og regler, inden kørsel.

Efter endt kørsel, så står vi for slutrengøringen. Det betyder, at I ikke skal frygte for at skulle skrubbe og skurre efter en lang dag. I skal dog selv rydde vognen op og fjerne jeres pynt.

udstyr

Skal vi booke en militær studentervogn til jer?

Kontakt os herunder, så vi kan finde den helt rigtige løsning til jeres klasse!

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel