Studenterkørsel Sønderjylland

Sula dækker hele det sønderjyske område

Sula er med sine 100+ studentervogne en af de største på markedet i Danmark og tilbyder derfor også studenterkørsel over hele landet. Når det kommer til studenterkørsel i Sønderjylland, hvad end det er i Sønderborg eller Kruså, så har vi flere forskellige typer af studentervogne til rådighed for glade studerende, som ønsker at booke en studentervogn til når de er færdige med deres eksamener.

Hvilke studentervogne kører studenterkørsel i Sønderjylland?

Med vores 100+ studentervogne og mere end 25 års erfaring, er vi det bedste bud, når det kommer til studenterkørsel i Sønderjylland. Herunder kan du læse mere om de forskellige typer af studentervogne vi kan tilbyde.

Veteran studentervogn

Vores veteran studentervogne er perfekte til dem, som gerne vil have det historiske og nostalgiske aspekt med, når det kommer til studenterkørslen. Hvem ved, måske har dine forældre eller bedsteforældre også fejret deres store dag i en af dem?!

Læs mere om veteran studentervogne her.

Lastbil studentervogn

Vores klassiske studentervogn og den som de fleste kender fra gadebilledet rundt omkring i landet, er lastbil studentervognen. Her får man en klassisk og rummelig studentervogn, hvor der er rigeligt med plads til at hele klassen kan være der.

Læs mere om lastbil studentervogne her.

VIP studentervogn

Skal det være ekslusivt og lækkert, så er vores VIP studentervogne det helt rigtige valg. Her får I både bobler og rød løber, inden I stiger op i vognen og skal til at begive jer afsted på jeres studenterkørselstur.

Læs mere om vores VIP studentervogne her.

veteran studentervogne

Alt I skal gøre er at booke

Eksamenstiden er ikke kun nervepirrende fordi at man er bange for at misse en god karakter, men også fordi at man ved, at en æra er kommet til ende. Snart skal I skilles og spredes for alle vinde, og de år I havde sammen er overståede. Det er vemodigt, men det skal ikke være deprimerende. Derfor skal I ikke gøre andet end at booke en vogn og så tager vi os godt af jer.

I skal heller ikke bekymre jer om en studentervogn der punkterer. Dette har vi garderet os imod ved at oprette servicecentre rundt om i hele landet, så der altid er en mekaniker i nærheden, som kan redde dagen. Hvis det er nødvendigt, så har vi også altid studentervogne stående klar, så I hurtigt og nemt kan komme videre.

Så, hvis dig og din klasse leder efter den bedste oplevelse med studenterkørsel i Sønderjylland, uanset om det er i Tønder, Gram eller Haderslev, så tøv ikke med at kontakte os.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel