Studenterkørsel Haderslev

Sula dækker hele det sydjyske område

Kalder alle kommende studenter i Haderslev. Er I ved at overveje hvordan I skal planlægge jeres studenterkørsel og skal i den forbindelse til at booke en studentervogn, så er Sula det helt rigtige valg for jer. Vi har 25 års erfaring med studenterkørsel i både Haderslev og resten af det sønderjyske. Samtidig har vi 100+ studentervogne at vælge imellem, så I kan med garanti finde noget der passer til jer.

Hvilke studentervogne kører studenterkørsel i Haderslev?

I Haderslev og omegn kan vi tilbyde 3 forskellige typer af studentervogne, som alle har deres unikke fordele. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige vogne, som vi kan tilbyde til studenterkørsel i Haderslev.

Veteran studentervogn

Med tanke på, at Haderslev er en af landets ældste byer, med en utrolig historie, så er vores veteran studentervogn oplagt for dem der skal ud at køre studenterkørsel i Haderslev og omegn. Oplev historiens vingesus, bogstaveligt talt.

Læs mere om veteran studentervogne her.

Lastbil studentervogn

Er I en klasse der foretrækker det lidt mere simple og traditionelle, så er vores lastbil studentervogn det sikre valg. Her får man en studentervogn, som lever op til alt det folk forbinder med en klassisk  studentervogn.

Læs mere om lastbil studentervogne her.

VIP studentervogn

Vil I gerne udtrykke at I er klassen som alle de andre ville ønske de var, så er vores VIP studentervogn et godt valg til jer. Her får den alt hvad den kan trække når det kommer til luksus og I kan være sikre på at folk vil vende sig om en ekstra gang.

Læs mere om vores VIP studentervogne her.

veteran studentervogne

Vi tager os af jeres behov

Når det kommer til studenterkørsel, så er det afgørende at de studerende ikke skal bekymre sig om andet end at have en fantastisk dag. Det sørger vi for ved at stille studentervogne til rådighed, hvor der er allerede er gjort klar til at festen kan begynde, når det kommer til musik og dans. Det eneste I skal gøre er at møde op og være i festhumør. Så tager vi os af det praktiske.

Med vores mange års erfaring fra branchen er vi bevidste om, at uheld kan opstå ud af det blå. Dette skal I dog ikke bekymre jer om, da vi altid har studentervogne klar til at afløse, hvis det er nødvendigt. Samtidigt har vi serviceaftaler over hele landet, som gør, at skulle uheldet være ude, så har vi altid nogen i nærheden til at kigge på den.

Skal der være studenterkørsel i Haderslev, skal det være Sula.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel