Studenterkørsel Sønderborg

Sula dækker hele Sønderborg og omegn

Når det kommer til studenterkørsel i Sønderborg og omegn, så kan Sula tilbyde studenterkørsel i hele området. Vi har 25 års erfaring med at køre glade studenter rundt i landet, hvilket gør os til det sikre valg for alle dem, som søger studenterkørsel i Sønderborg og de omkringliggende Sønderjyske byer.

Hvilke studentervogne kører i Sønderborg?

Har I brug for studenterkørsel i Sønderborg, så har vi hele tre forskellige typer af studentervogne I kan vælge imellem. Alle med deres unikke fordele. Hvilke typer vi kan tilbyde, kan I læse mere om herunder.

Veteran studentervogn

Vores smukke gamle damer, som har udtjent deres pligt og nu får lov til at cruise rundt med glade studenter, er rigtigt populære. De gør at I kan komme sikkert rundt igennem byen med klasse og stil.

Læs mere om veteran studentervogne her.

Lastbil studentervogn

Hvis I er en klasse fyldt med danseglade mennesker, så er vores lastbil studentervogne et godt valg for jer. De er nemlig praktisk indrettet og har rigtigt god plads til hele klassen, også hvis I føler for at støve de nyeste TikTok moves af.

Læs mere om lastbil studentervogne her.

VIP studentervogn

Har I det luksus og vil I samtidig føle jer luksus, så er en VIP studentervogn perfekt til jer. Her er god plads til alle, samt en masse lækkert ekstraudstyr, som gør at I kan fyre den af i bedste moviestar stil. Bobler og rød løber sørger vi for.

Læs mere om vores VIP studentervogne her.

veteran studentervogne

Vi har jeres ryg i Sønderborg

Vi har over 25 års erfaring med at transportere glade studenter igennem Sønderborg og resten af landet. Den erfaring gør at vi er rigtig gode til at skabe den helt rigtige stemning, i trygge og sikre omgivelser. Den erfaring gør os gode, men den har også lært også en masse ting, som er til jeres fordel.

Vi har f.eks. lært at selv de mest velholdte studentervogne punktere ud af det blå. For at være klar til at reagere på eventuelle problemer, har vi aftaler med forskellige servicecentre rundt om i landet, som hurtigt kan komme til undsætning. Skulle det ske, at en vogn ikke kan køre videre, så har vi altid andre vogne på standby, som vi kan sende ud og få jer hurtigt og sikkert videre.

Så, uanset om det er studenterkørsel i Sønderborg, Dybbøl, Ulkebøl eller Augustenborg, så kan I roligt vælge Sula.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel