Studenterkørsel Aabenraa

Sula studenterkørsel kører også i Aabenraa

Mange tror fejlagtigt at der kun kører studentervogne i de store byer. Dette kunne ikke være mere rigtigt. Studenterkørsel i  Aabenraa er lige så muligt, som alle andre steder i landet. Hos Sula kan du booke studentervogn til studenterkørsel Aabenraa og sammen med din klasse, komme ud og nyde, at jeres uddannelse er overstået.

Hvilke studentervogne kører i Aabenraa?

I Aabenraa kan vi tilbyde tre forskellige slags studentervogne til jeres studenterkørsel. Uanset hvad er jeres smag, så er der gode muligheder for, at vi har en studentervogn der er perfekt til jer.

Veteran studentervogn

Veteranvognene er nogle af de mest populære studentervogne, hvilket sikkert skyldes den nostalgi der skyller ind over dem, der ser dem køre forbi, men også for mange studenter, hvis forældre har kørt i den samme type studentervogn.

Læs mere om veteran studentervogne her.

Lastbil studentervogn

Skal det være simpelt og traditionelt, så er en lastbil studentervogn en rigtig god løsning. Her er masser af plads til hele klassen og man får ikke fornemmelsen af at stå som sild i en tønde. Så hvis I er en klasse fyldt med dansemus, er den perfekt.

Læs mere om lastbil studentervogne her.

VIP studentervogn

Skal Aabenraa se fremtidens stjerner køre rundt i byen med stil, så er vores VIP studentervogne oplagte for jer. Her får den hele armen og der er ikke sparet på noget. Så skal det været stilet og ekstra lækkert, så vælg en VIP studentervogn.

Læs mere om vores VIP studentervogne her.

veteran studentervogne

Vi sørger for jeres behov

Sula har mere end 25 års erfaring med studenterkørsel i hele landet. Vi har 100+ studentervogne til rådighed og dermed også en vogn til jer og jeres specifikke behov. Så hvis I har brug for studenterkørsel i Aabenraa, er det Sula I skal have fat i.

Selv de mest toptrimmede studentervogne kan gå i stykker. Hos Sula vil vi ikke have det siddende på os, at vores studenter må afbryde deres kørsel på grund af et nedbrud, så vi har altid studentervogne på standby og samtidig flere forskellige service centre rundt om i hele landet. Det gør at I trygt kan lade Sula stå for jeres studenterkørsel i Aabenraa.

Så, uanset om det er studenterkørsel i Aabenraa, Stubbæk, Hjordkær, Brunde eller Løjt Kirkeby, så er Sula det sikre valg.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel