Studenterkørsel Silkeborg

Sula dækker også Søhøjlandet

Leder I efter en pålidelig partner når det kommer til studenterkørsel i Silkeborg og det Østjyske generelt, så er Sula det helt rigtige valg. Vi har været i branchen i mange år, mere end 25 for at være præcis, og det gør at vi har udviklet et koncept som vi ved virker. Udover vores ekstensive erfaring, har vi også en af de største vognparker i landet, med hele 100+ studentervogne til rådighed.

Hvilke studentervogne kører studenterkørsel i Silkeborg?

I Silkeborg kan vi byde på tre forskellige typer af studentervogne, så der skal være noget for enhver smag. Alle vogne er unikke og har deres egne fordele. Dette kan I læse mere om herunder.

Veteran studentervogn

Vores gamle damer, som vi ynder at kalde dem, er gamle og flotte veteranvogne, som for længst har udtjent deres værnepligt. De er dog for smukke til bare at lade stå, så derfor har vi omdannet dem til praktiske og smukke studentervogne.

Læs mere om veteran studentervogne her.

Lastbil studentervogn

Alle der har set en studentervogn fyldt med glade unge studenter komme kørende igennem deres by, har set den klasisske lastbil studentervogn. Her er ikke noget vrøvl, blot en rummelig, praktisk og flot studentervogn der klarer opgaven til UG.

Læs mere om lastbil studentervogne her.

VIP studentervogn

De unge er fremtidens stjerner og de kan I udtrykke ved at vælge en af vores VIP studentervogne, til at køre jer rundt på den mindeværdige dag. Bobler og rød løber når I kommer, vil få jer til at føle jer som ægte VIP’s på jeres store dag.

Læs mere om vores VIP studentervogne her.

veteran studentervogne

Vi klarer jeres studenterkørsel

Uanset om I er til de gamle og smukke veteranvogne, de klassiske lastbiler eller de eksklusive VIP studentervogne, så kan vi garantere at I får en oplevelse for livet. Vores store erfaring gør, at vi ved hvad der virker og hvordan studenterkørsel skal gribes an. Så hvis I vil være sikre på at jeres dag forløber uden de store problemer, så er Sula det oplagte valg.

Uheld kan ingen gardere sig imod. En studentervogn kan som alle andre køretøjer punktere. Dette er dog ikke grund til bekymring når I vælger Sula. Vi har nemlig altid studentervogne stående klar, hvis en af vores vogne skulle brokke sig. Samtidig har vi også oprettet servicecentre rundt om i hele landet, som kan rykke hurtigt ud og skifte et dæk, hvis nødvendigt.

Så hvis I leder efter en stabil og pålidelig partner til at transportere jer rundt på den store dag, så er Sula det sikre valg.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel