Studenterkørsel Skive

Skal vi køre jer rundt i Skive?

Er enden ved at nærme sig for din studetid og er du nu på udkig efter en studentervogn i Skive, til dig og dine klassekammerater, så skal du skynde dig at booke studenterkørsel. Der er mange om buddet og vognene bliver revet væk, så det er bedst at være hurtigt ude. Hos Sula får du den fordel at vi har 100+ studentervogne klar til glade studenter, så hvis du endnu ikke har booket, så skynd dig at kontakte os.

Hvilke studentervogne kører studenterkørsel i Skive?

Hos Sula tilbyder vi studenterkørsel i hele landet, Skive inkluderet. Det kan vi gøre på grund af vores store vognpark bestående af 70 studentervogne i forskellige udgaver, som du kan læse mere om nedenfor.

Veteran studentervogn

Hvis man er til det klassiske og har en tendens til at være en smule nostalgisk, så er vores veteran studentervogn er en rigtig god mulighed. Her får man en sand perle at blive transporteret rundt i, som giver et ekstra lag til hele oplevelsen.

Læs mere om veteran studentervogne her.

Lastbil studentervogn

Skal I bruge en studentervogn som er lige til at gå til, så er vores lastbil studentervogne perfekte. Her er der ikke noget der er kompliceret, blot en klassisk, rummelig og enkel studentervogn der kan transportere jer sikkert rundt i byen.

Læs mere om lastbil studentervogne her.

VIP studentervogn

Skal I fejre huen med et sandt brag og et snert af det eksklusive, så kan en VIP studentervogn være den helt rigtige løsning for jer. Her er der nemlig ikke sparet på noget og det vil få jer til at føle jer endnu mere specielle, end i allerede er.

Læs mere om vores VIP studentervogne her.

veteran studentervogne

Vi tager os af det hele

Når man lige er blevet student, så er der mange tanker der flyver rundt i hovedet. Først og fremmest glæden ved at være færdig og spændingen over de mange kommende fester. At skulle bekymre sig om at booke den rigtige studentervogn, er ikke noget man har brug for. Vi har 25 års erfaring med studenterkørsel, så slap af, fyr den af og overlad alt det praktiske til os.

Igennem årerne har vi serviceret flere tusinde glade studenter og vi har lært mange ting. En af dem, er at en studentervogn indimellem kan brokke sig. For at forhindre at det går udover jer, har vi altid har studentervogne stående på standby, hvis uheldet skulle være ude. Vi har også flere servicecentre i Jylland, som hurtigt kan rykke ud hvis skulle blive nødvendigt.

Så, hvis I leder efter studenterkørsel i Skive, Egeris, Brårup eller et andet sted i nærheden, så står vi klar til at servicere jer.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel