Studenterkørsel København

Studenterkørsel til gode priser i København

At blive student i København kan føles som en større befrielse end andre steder i landet, på grund af de høje priser på alting. Når det kommer til studenterkørsel priser i København, så er der ikke nogen videre forskel hos Sula. Vi tilbyder lige så billig studenterkørsel i København, som i resten af landet, så dig og din klasse kan trygt vælge os, til at stå for jeres studenterkørsel i København.

Hvilke studentervogne kører i København?

Til studenterne i København, kan vi tilbyde tre slags studentervogne, som gør, at der findes noget for enhver smag og enhver stil. Du kan læse mere om de forskellige studentervogne herunder.

Militær studentervogn

Vores militær studentervogne er nogle af de mest populære. Alle vogne har en fortid i militæret, hvilket man sagtens kan se, når den kommer rullende igennem København. Hvis I er til det lidt rå udtryk, så vælg en militær studentervogn.

Læs mere om militær studentervogne her.

Lastbil studentervogn

Har i brug en praktisk løsning med god plads, så er vores ombyggede lastbiler, en rigtig god løsning som studentervogn. Der er rigeligt med plads til hele klassen, så I rigtigt kan fejre at i er færdige med jeres studie.

Læs mere om lastbil studentervogne her.

VIP studentervogn

København er VIP og derfor bør man også overveje en VIP studentervogn, til studenterkørsel i København. Vores VIP vogne har alt hvad man kan drømme om og de kan bringe jer frem og tilbage igennem byen, i den absolut bedste stil.

Læs mere om vores VIP studentervogne her.

veteran studentervogne

Vi sørger for jeres behov

Vores erfaring igennem 25 år med studenterkørsel i København og i resten af Danmark, gør os til det sikre valg, når I skal ud at finde en vogn til studenterkørsel i København. Vi ved hvad vi laver og vi er gode til det, så hvis I er på udkig efter en studentervogn, så kontakt os allerede i dag, så I kan være sikre på at få lige den vogn I drømmer om.

En anden ting som vi er rigtigt gode til, er at sørge for at vores Københavnske studenter kommer sikkert igennem byen. Vi er bevidste om at selv de bedste studentervogne kan punktere. Det skal I dog ikke bekymre jer om, når I vælger Sula. Vi har nemlig service centre over hele landet, samt studentervogne på standby, hvis en vogn skulle opleve problemer.

Så, uanset om det er studenterkørsel i København og omegn, så kan I trygt vælge Sula.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel