Studenterkørsel Køge

Syd for Køge eller bare i Køge?

Om I befinder jer Syd For Køge eller i centrum af Køge, så kan Sula tilbyde studenterkørsel til jer. Vi har over 25 års erfaring fra branchen og er derfor det sikre valg, når det kommer til studenterkørsel. Samtidig har vi 100+ studentervogne stående klar, til at I kan booke den studentervogn der passer bedst til jeres behov. Så skal I vælge studentervogn, så vælg Sula.

Hvilke studentervogne kører studenterkørsel i Køge?

Til de kommende studenter i Køge, kan vi tilbyde tre forskellige typer af studentervogne, som hver især har noget unikt at byde på. Du kan læse mere om de forskellige vogntyper herunder.

Militær studentervogn

Er I til det rå og upolerede udtryk, så er vores militær studentervogne oplagte til jer. De har alle en fortid i militæret, hvilket vi ikke har gjort noget for at skjule. Det er samtidig en af vores mest populære vogntyper, så det gælder at om være hurtig.

Læs mere om militær studentervogne her.

Lastbil studentervogn

Lastbil studentervognen er den sikre løsning, da det er den klassiske udgave af studentervogne, som alle kender. Her er rigeligt med plads til fest og dans og hvis man er til det, måske også en lille bette ølbong.

Læs mere om lastbil studentervogne her.

VIP studentervogn

For dem der ønsker at gå linen ud og vælge det bedste af det bedste, kan vi tilbyde vores eksklusive VIP studentervogne. Her bliver I mødt af en rød løber og et lækkert glas bobler inden turen starter, så kan føle jer lige så VIP som I er.

Læs mere om vores VIP studentervogne her.

veteran studentervogne

Sula sørger for transporten

Når det kommer til erfaring og ekspertise, så tør vi godt udråbe os selv som førende på området. Vi har nemlig mere end 25 års erfaring med studenterkørsel, hvilket er til jeres fordel, på flere forskellige måder. Så hvis I vil være sikre på at jeres festlige dag forløber som den skal, så skal i vælge Sula til at stå for transporten.

Selvom vores studentervogne altid er i tiptop stand, så kan uheld opstå ud af det blå. Derfor har vi oprettet aftaler med forskellige servicecentre rundt om i landet, som står klar til at rykke ud, ligesom at vi altid har vogne stående på standby, hvis en studentervogn skulle brokke sig lidt.

Så, hvis jeres klasse leder efter sikker og pålidelig studenterkørsel, så skal I vælge Sula.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel