Studenterkørsel Esbjerg

Studenterkørsel i det vestjyske

Går du rundt, og ser frem til at blive færdig med din uddannelse og til at køre hele Esbjerg og omegn tynd mens i giver den hele armen? Hos Sula har vi kørt studenterkørsel i Vestjylland i over 25 år, så vi tør godt garantere, at i trygt kan overlade jeres studenterkørsel til os.

Hvilke studentervogne kører i Esbjerg?

I Esbjerg kan vi levere flere forskellige typer af studentervogne. Hvis i er på udkig efter studenterkørsel i Esbjerg, så kan i læse mere, herunder om hvilke forskellige muligheder i har, når det kommer til at booke en studentervogn.

Veteran studentervogn

Der er ikke noget, så nostalgisk og glædeligt, som at se en gammel veteran studentervogn fyldt med glade studenter komme kørende forbi. Med en af vores gamle og smukke “damer” kan i være sikker på at vække opsigt.

Læs mere om veteran studentervogne her.

Lastbil studentervogn

Den traditionelle studentervogn, som alle kender, er et sikkert valg. Her er ikke så mange dikkedarer, blot en god og sikker løsning på jeres studenterkørselsbehov. Lastbil studentervognen har god plads til både dans og en solid ølbong.

Læs mere om lastbil studentervogne her.

VIP studentervogn

Skal jeres studenterkørsel være klasser over de andres, så er vores VIP studentervogne det rette valg for jer. Her er ikke sparet på noget og i vil føle jer som de vigtigtse personer i Esbjerg, når i kommer rullende igennem byen.

Læs mere om vores VIP studentervogne her.

veteran studentervogne

I er i trygge hænder

Med vores mere end 25 års erfaring er vi det sikre valg, når det kommer til studenterkørsel i Esbjerg og omegn. Udover vores erfaring har vi mere end 100+ forskellige studentervogne, så vi tør godt garantere, at vi har den perfekte vogn til jer.

På grund af vores mange års erfaring ved vi, at et hjul kan punktere, eller en pakning kan ryge. For at imødekomme eventuelle problemer har vi servicecentre rundt om i hele Jylland, samt studentervogne på standby, så vi hurtigt kan få jer hurtigt videre.

Så, uanset om det er studenterkørsel i Esbjerg, Ribe, Hjerting, Fovrfelt eller Bramming, så kan I trygt vælge Sula.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel