Studenterkørsel Aalborg

Kom sikkert rundt i Aalborg

Står du og er ved at skulle planlægge jeres studenterkørsel og dermed booke en studentervogn? I så fald så er Sula dit bedste valg, når det kommer til studenterkørsel i Aalborg. Vi har en lang række studentervogne klar til kørsel i Aalborg og resten af Jylland, som alle har det tilfælles, at de har alt det din klasse og dig har brug for, for at få en mindeværdig dag.

Hvilke studentervogne kører studenterkørsel i Aalborg?

Hvis du leder efter en studentervogn i Aalborg, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har 100+ vogne til rådighed, herunder flere forskellige typer, som kan bookes til studenterkørsel i Aalborg. Læs mere om de forskellige typer herunder.

Veteran studentervogn

Historiens vingesus kan mærkes, når man kører rundt i en af vores veteran studentervogne. Her er nostalgien i højsædet og det vil med garanti få folk til at vende sig om en ekstra gang eller give et ekstra dyt med hornet, når de ser jer.

Læs mere om veteran studentervogne her.

Lastbil studentervogn

Den klassiske studentervogn uden så meget bøvl. Rigeligt med plads til at feste og danse, samt sidde ned og tage en slapper, når det på et eller andet tidspunkt bliver nødvendigt. Den klassiske lastbil studentervogn er det sikre og fornuftige valg.

Læs mere om lastbil studentervogne her.

VIP studentervogn

Vil I gerne skille jer ud fra de andre studenter og vise at I virkelig er fremtiden? Så kan I gøre det med ekslusivitet og stil, når I booker en af vores VIP studentervogne til jeres studenterkørsel rundt i Aalborg.

Læs mere om vores VIP studentervogne her.

veteran studentervogne

Vi tager os godt af jer

At få huen på er der mange der ser frem til, men vi tør godt vove halsen og sige, at der nok er endnu flere der ser frem til de mange studenterfester og studenterkørslen rundt omkring i Aalborgs gader. Vi har mere end 25 års erfaring med kørsel af glade studenter, hvilket gør, at vi er det oplagte valg, når I skal booke en studentervogn i Aalborg.

Man skal ikke undervurdere vigtigheden og værdien af erfaring. Vores har nemlig lært os hvordan vi giver jer den bedste oplevelse. Vi er også forberedte i tilfælde af at uheldet skulle være ude og et dæk punktere. Det er vi fordi, at både har servicecentre der kan rykke ud og studentervogne stående klar til at afløse, hvis det skulle bliver nødvendigt.

Så, hvis I leder efter studenterkørsel i Aalborg, Nørresundby eller et andet sted i nærheden, så tøv ikke med at kontakte Sula.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel