Studenterkørsel Hjørring

Sula dækker også det Nordjyske

Uanset hvor i landet du og din klasse befinder dig, så kan Sula tilbyde at tage osaf jeres studenterkørsel. Så kære kommende studenter i Hjørring, er det blevet tid til at booke studenterkørsel i Hjørring og omegn, så kan I med fordel læse med på denne side, hvor I både kan læse mere om hvilke studentervogne vi kan tilbyde, men også mere om hvorfor, at I skal vælge Sula.

Hvilke studentervogne kører studenterkørsel i Hjørring?

Hjørring ligger i den del af landet, som mange desværre ynder at kalde Udkantsdanmark. Det betyder dog ikke, at det er umuligt at finde studenterkørsel i Hjørring. Sula dækker hele landet og herunder kan du læse mere om de forskellige vogne vi kan tilbyde jer.

Veteran studentervogn

En af de mest populære typer af studentervogne, er veteranerne. De emmer af klasse af stil og er kendt for at give en følelse af nostalgi og historie, når de kører forbi folk på gaden. Var jeres yndlingsfag historie, så vælg en af vores veteraner.

Læs mere om veteran studentervogne her.

Lastbil studentervogn

Hjørring er kendt for at være en by, hvor befolkningen ikke gider noget fis. Dette kan man også udtrykke når man skal vælge en studentervogn. Vores klassiske lastbil studentervogn er alt hvad den skal være og lidt mere til.

Læs mere om lastbil studentervogne her.

VIP studentervogn

Selvom man er en fattig studerende, så er det ikke noget andre behøver at vide. Få et strejf af rendyrket luksus og eksklusivitet, ved at booke en af vores VIP vogne, som både byder på bobler og rød løber, inden I stiger på og kører derudad.

Læs mere om vores VIP studentervogne her.

veteran studentervogne

Vi klarer jeres studenterkørsel

Når det kommer til studenterkørsel, så skal I som klasse tage en række beslutninger og det kan være en stor og tidskrævende opgave at skulle vælge den helt rigtige studentervogn. Hos Sula har vores mange års erfaring gjort, at vi ved hvad de unge vil have og dette afspejles i vores studentervogne. Så I skal faktisk ikke gøre andet end at booke og stige på, så tager vi os af resten.

Alle køretøjer, uanset årgang, kan opleve problemer hvilket er noget vi har taget højde for hos Sula. Vi har flere servicecentre rundt omkring i Jylland, som kan rykke ud, hvis uheldet skulle være ude og et problem opstå. Samtidig har vi altid ekstra vogne stående klar, som vi lynhurtigt kan sende ud til jer, så I kan komme hurtigt og sikkert videre.

Skal der være studenterkørsel i Haderslev skal det være Sula.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel