Banner til studentervogn – Tips og inspiration til jeres studentervogn banner

af | jun 1, 2023

Hver sommer i Danmark, markerer jublende unge i studentervogne, afslutningen på deres gymnasietid. Vognene, dekoreret med farverige bannere, ruller gennem byens gader, hvor studenterne fejrer deres præstationer og overgangen til det næste kapitel i livet. Banner til studentervogn er en uundværlig del af udsmykningen, sine unikke slogans eller budskaber, som afspejler klassens ånd og fællesskab. Det er en blanding af de unges kreative udtryk og en markering på enden på rejsen som studerende. Disse rullende fester er en årlig tradition, som bringer glæde og festlighed til det danske bybillede, og de mange studentervogn banner slogan er kendt for at bringe et smil på læberne hos dem der ser dem køre forbi.

Længere nede på siden finder I nogle forslag til en god studenterkørsel banner-tekst, men det anbefales at I blot bruger dem som inspiration, og at I finder noget, som passer perfekt til netop jeres klasse.

Hvad er et godt banner til studentervogn?

Når det kommer til et studenterkørsel banner, så er der nogle forskellige ting som skal være opfyldt, for at det lever op til de forventninger, både de studerende og den offentlige befolkning har til dem. Det skal være kreative og gennemtænkt, og det gør ikke noget at tonen er lidt lummer. Hvis I står overfor at skulle booke studenterkørsel, så kan det være en god idé at begynde at overveje jeres studentervogn banner nu. På den måde har I rigeligt med tid, til at komme frem til det perfekte banner til jeres store dag i studentervognen, og på den måde sikre jer, at folk vil lægge mærke til og huske jeres unikke og sjove banner til studentervogn.

Banner studentervogn? Sådan kommer man i gang

For at komme i gang med jeres banner til studentervogn, så skal I først og fremmest finde materialerne til banneret. Her kan man selvfølgelig vælge at betale sig fra det, men hvis klassekassen er ved at være tom, så kan man med fordel undersøge mulighederne for at finde billige og i bedste fald gratis materialer. Det kan også være at nogle af jeres forældre har nogle gamle lagener liggende, som ikke skal bruges til noget, som I kan få lov til at få. I forhold til at skrive på banneret, så kræver det ikke andet end et par af de billige spraydåser, som man kan finde i det lokale byggemarked og i enkelte af de forskellige supermarkeder.

Når I vælger et materiale til et banner, så sørg for det er i slidstærke materialer. Det sikrer at banneret ikke går op i hjørnerne, når I har bundet det fast. Bannerets størrelse afhænger af hvilke vogn I har booket hos os. Standard mål for bannere er 3 x 1.5 meter, men nogle af vognene kræver et lidt mindre, hvor andre kan klare et der er noget større. Kontakt os gerne, når jeres studenterkørsel nærmer sig, så kan vi anbefale mål til netop det banner I skal bruge.

Hvis et banner til studentervogn købes til begivenheden, så kan man i de fleste tilfælde opleve, at det holder bedre, og at det derfor slipper gennem turen uden at gå i stykker. Typisk vil det dog også være tilfældet med mange af de andre løsninger, f.eks. lagener eller lignende, men hvis man vil være sikker, så bør man købe et banner.

Studentervogn banner
Studentervogn banner

Mangler I studentervogn banner ideer?

Selvom man som klasse er utroligt kreative, så kan det være udfordrende at finde på det perfekte studentervogn banner slogan. Her kan man med fordel finde inspiration fra forskellige kilder. Man kan f.eks. overveje hvad der er oppe i tiden indenfor underholdningens verden, hvor man ofte ser en komiker sige noget sjovt, som bliver til en landeplage efterfølgende. Man kan også finde inspiration, ved at se på hvad de nuværende studenter har skrevet på deres banner til studentervogn og finde på noget endnu bedre. Har i brug for andre råd i forbindelse med jeres studenterkørsel, så kan I med fordel læse mere ved at klikke her.

Studentervogn banner: Dyt for en bedre fest

Et af de klassiske elementer, som mange benytter sig af, er at have noget forbundet med, at folk dytter. Det giver nemlig et fantastisk indslag for både jer i vognen, men også for andre i trafikken. Der kan være mange forskellige varianter af dette, og det kan indebære alt fra at vognens studenter drikker til at de flasher; det er helt op til jer at vurdere, hvad I ønsker at gøre – men uanset hvad, så vil det hjælpe jer med at give folk omkring jer et smil på læben, og I får et ekstra lille skub i jeres fest.

Slogans vi har set igennem tiden:

“Vi er Danmarks framtid”

“Før var vi i karantæne, nu brækker vi os på din plæne”

“Hele året har vi stukket ind og stukket ud, men nu stikker vi af”

“1 dyt = pigerne drikker. 2 dyt = drengene drikker. 3 dyt = alle bunder”

“Gymnasiet var fulde af smerter, men når det kommer til druk, er vi alle eksperter”

“Vi startede 31, nu er vi 15. De andre havde problemer med fraværsprocenten”

“Vi har knoklet og slidt, det ka’ ik’ ses på vores snit”

“Vi var ik så kloge som man skulle tro, SES PÅ KVOTE 2!”

“3 år med hårdt slid, nu er det fandme party tid”

Principelt kan I skrive hvad I vil på banneret, så lad kreativiteten flyde og find på noget, som I alle synes er sjovt og fedt!

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

12 + 13 =

Send forespørgsel