Hvornår skal man bestille en studentervogn?

af | dec 28, 2023

At blive student er et fantastisk punkt i ens liv; både fordi det er en utrolig lettende følelse, når man kan færdiggøre flere års studier, men i særdeleshed også på grund af tanken om, at eksamensperioden nu er forbi. Man kan endelig pakke de mange bøger langt væk og i stedet koncentrere sig om de ting, som man har mere lyst til – og det er jo netop her, den store studenterkørsel kommer ind i billedet.

Men man begynder jo gerne at planlægge disse ting i forvejen, og derfor kan det være en god ide at vide hvornår, man faktisk bør begynde på disse forberedelser.

Ønsker du at vide mere om hvad, studenterkørsel faktisk er, så kig forbi denne artikel.

Hvornår skal man bestille en studentervogn til studenterkørsel?

Lej en studentervogn i god tid – faktisk så tidligt, som overhovedet muligt. Det lyder måske nok som sådan et generelt tip om at gøre ting i god tid, som man så tit hører, men i dette tilfælde er det faktisk vigtigt. Det er nemlig blevet normalt, at man bestiller studenterkørslen allerede fra det første år i uddannelsen, og det er derfor noget, man reelt set er nødt til at gøre, hvis man gerne vil være sikker på, at man kan få en vogn, når man bliver student.

Trenden med studenterkørsel er nemlig større end nogensinde før, og der er mange flere uddannelser, som nu kan fejre deres eksamener med manér; vi skriver mere om hvem, der må køre studenterkørsel her.

Kan man leje en studentervogn senere?

I kan i nogle situationer godt stadig leje en studentervogn senere end dette tidspunkt, men I kan i disse tilfælde godt opleve, at der ikke vil være ledige vogne på de dage, I ønsker – nogle dage er nemlig mere populære end andre, og disse vil typisk være blevet booket tidligt.

At bestille en vogn senere kan også have meget stor indflydelse på hvilken vogn, I vil kunne leje – og jo tidligere, I bestiller studentervognen, jo flere fantastiske muligheder har I. Her hos SULA har vi f.eks. flere forskellige typer studentervogne, som alle kan være med til at tilføje nogle særlige elementer til jeres fest.

Ved at bestille i god tid bliver det også nemmere at bestille kørsel til flere dage, hvis I ønsker at få en studenterkørsel, som når ud til flere fester. Det kan være det, der netop resulterer i de helt perfekte festdage.

Skal man have styr på det hele ved bestillingen?

Nej, I behøver ikke at have styr på alle detaljerne helt fra start. Det eneste, I reelt set skal have fastsat, når I lejer en studentervogn ved os, er datoen eller datoerne, der skal køres på.

Der kan ske mange ting i løbet af et uddannelsesforløb, og det er ikke unormalt, at der kan komme nye studerende til, mens nogle også vil falde fra, ligesom der også vil være nogle, som flytter adresser i løbet af årene. Det ville derfor være ganske urealistisk at planlægge ruter og lignende allerede på dette tidspunkt, og vi vælger at gøre det lidt nemmere: Vi skal faktisk bare have jeres ruteplan lige inden kørslen begynder (Senest d. 1. april).

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

6 + 7 =

Send forespørgsel