Ønsker I en alternativ studenterkørsel?

af | dec 28, 2023

Ønsker I en studenterkørsel, som adskiller sig lidt fra det almindelige? Studenterturen er jo en vigtig begivenhed, hvor man gerne ønsker at gøre lidt mere ud af tingene, så man får den helt perfekte dag (eller de helt perfekte dage), med højt humør, høj promille og masser af gode minder til fremtiden.

For at opnå dette, kan det jo godt være, at man ønsker at gøre tingene lidt anderledes end normalt, så man får den unikke oplevelse. Det har vi fuld forståelse for her hos SULA, og derfor tilbyder vi nogle forskellige løsninger, som netop kan give en lidt anden oplevelse.

Vores forskellige studentervogne

Vi tilbyder flere forskellige typer studentervogne, som alle kan give jer en alternativ studenterkørsel og en fed oplevelse. De fire typer, vi tilbyder, er:

Militær studentervogn

Disse studentervogne er designet til at ligne rigtige militærvogne, som giver dem et fedt design. De er lavet med de klassiske camouflage-farver i sort og grøn, som du normalt ser på de danske militærkøretøjer.

Dette er helt klart vognen for dem, som ønsker en lidt federe studenterkørsel. Læs mere om militær studentervognen her.

Veteran studentervogn

Vi har nogle helt særlige veteran lastbiler, som er det perfekte valg, hvis man ønsker noget lidt mere gammeldags og retro. De er designet med en udsmykning med blomster, som giver et farverigt og festligt look.

Et perfekt valg til dem, som ønsker et klassisk retro look. Læs mere om veteran studentervognen her.

VIP studentervogn

Vores VIP studentervogne er lidt mere luksuriøse og lidt mere avancerede i deres udstyr. Det er denne, I skal have, hvis I vil have en fest i absolut topklasse og stil. Som en ekstra bonus, så er der også både bobler og røde løbere involveret, så I kommer til at føle jer endnu mere eksklusive.

Denne type vogn er for dem, som ønsker en mere luksuriøs fest. Læs mere om VIP studentervognen her.

Den klassiske lastbil

Vi har naturligvis også den klassiske lastbil studentervogn, hvor der også er god mulighed for fest. Disse har blandt andet en indbygget polestang og god plads til dans, så I virkelig kan få gang i festen.

Denne type vogn er perfekt til dem, som ønsker god plads at feste igennem på. Læs mere om lastbil studentervognen her.

De giver alle en fed oplevelse

Selvom der er stor forskel i designet på de forskellige vogne, så kan I være sikre på, at de alle giver de perfekte rammer for en fed fest hele dagen lang. Udvalget giver jer blot muligheden for at skræddersy oplevelsen til jeres ønsker, så I kan få lige præcis den dag, I ønsker.

Fælles for alle er også, at der er siddepladser nok til hele jeres klasse. Det er både vigtigt i forhold til sikkerheden, men også for at alle har muligheden for at sætte sig ned, når man bliver træt af at stå.

Sikkerheden er i top ved alle vores vogne.

De opfylder selvfølgelig alle sammen alle krav til sikkerhed, og de skal bestå et studentersyn, før vi tager dem i brug. Vi tager sikkerheden meget seriøst, fordi vi ved hvor vigtigt det er, at alting er i orden. Du kan læse mere om vores sikkerhedsregler her.

I kan stadig pynte dem

Uanset hvilken vogn I vælger, så har I naturligvis også muligheden for at pynte den. Her kan I vælge at basere pynten på selve vognens design, hvor I f.eks. kan vælge noget lidt mere cool til vores militærvogne, eller måske noget lidt mere luksuriøst til vores VIP-vogne. I kan læse mere om at pynte lastbilerne her.[ML1] 


 [ML1]Fjernes midlertidigt, indtil denne artikel er skrevet.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

1 + 9 =

Send forespørgsel