Studenterkørslen er den ultimative fest, som ikke bare foregår et sted, men i stedet flytter sig rundt til flere forskellige lokationer. Man kan sige, at der er tale om mange små fester, som er kædet sammen af køreturen – men reelt set, så er der jo bare tale om én stor fest, som varer hele dagen.
Studenterkørsel er en tradition, som har stået ved i mange år, og selvom den oprindeligt kun var for de gymnasiale uddannelser, så er den gennem senere tid blevet noget, alle ungdomsuddannelser tager del i. Hvis det er noget, du ønsker at vide mere om, så har vi netop en artikel, som forklarer hvad studenterkørsel er.
Festen slutter jo på ingen måde, når I bliver kørt rundt i byen til jeres forskellige stop – faktisk er det ofte der, den er vildest. Vi har sørget for, at I har alting I skal bruge til en god fest på i vores studentervogne: Der er fantastiske musikanlæg, der er plads til at danse på, og der er god mulighed for at sidde ned og drikke med klassekammeraterne.
Hvordan foregår studenterkørsel hos SULA?
Studenterkørsel kan foregå på mange forskellige måder, men vi har valgt at gøre det nemt for jer, så I kan fokusere på at feste i stedet. Vores studenterkørsel varer som udgangspunkt 10 timer, hvilket giver god tid til at nå rundt til mange forskellige stop. I har dog muligheden for at tilvælge tillægstimer også, hvis I allerede fra start kan se, at der skal lidt mere til.
Det hele starter med, at vi samler jer op på jeres første lokation på et aftalt tidspunkt. Herfra vil vi da køre jer rundt til de stop, som I har planlagt i forvejen, så I kan få lov at feste igennem alle de steder. I skal have planlagt ruten i forvejen, hvortil I finder nogle gode tips under vores ruteplanlægningsguide, men vi har naturligvis fuld forståelse for, at tingene godt kan ændre sig lidt undervejs, eller at tidsplanen måske skrider lidt. Derfor har vi muligheden for at omlægge ruten undervejs, hvis det skulle være nødvendigt.
I har muligheden for at planlægge ruten som I ønsker; hos SULA er alle vores studentervogne godkendt til miljøzoner, og derfor kan vi køre rundt i alle byer uden problemer – dog kan vi af sikkerhedsmæssige årsager ikke køre via motorveje eller lignende. I finder flere informationer om dette i vores planlægningsguide.
Til sidst på dagen, når vi rammer de 10 timer, så vil I være blevet kørt til jeres sidste stop, hvor I formentligt vil feste helt igennem hele natten.
Hvad hvis vi ikke har tid nok?
Skulle tidsplanen skride helt ud, så har I også muligheden for tillægstimer, som faktisk godt kan arrangeres på selve dagen også, hvis det skulle være nødvendigt. I behøver derfor ikke være bange for, at I ikke kan nå jeres slutdestination, eller at I blive nødt til at springe et stop over undervejs, som I ellers havde glædet jer til – det handler jo netop om, at det skal være den ultimative festdag.
Hvordan sikrer man den bedste fest?
Der er mange ting, som spiller ind undervejs for at give den bedste fest. Vi sørger for, at I kommer rundt, og at I kan feste undervejs, så I ikke skal være bange for at festen går i stå. Men hvis I søger anden inspiration til, hvordan festen bliver suveræn, så har vi nogle gode råd.
Vi har lavet en artikel om, hvordan du bedst forbereder dig til studenterkørslen, hvor du finder mange gode tips til, hvordan du kan få helt styr på tingene til studenterkørslen. Det er den helt rette måde at sikre, at du er helt klar til den store festdag.