Må man ikke have en DJ med på studentervognen?

af | dec 28, 2023

Der har i mange år været en trend med at have en DJ med på studentervognen, som har til opgave at holde festens musik kørende, men det er ikke noget, man ser så meget mere – for det er faktisk ulovligt.

Tilbage i 2016 ændrede man nemlig lovgivning for hvem, der må være med på studentervognen, og det er derfor ikke længere tilladt at have en DJ med ombord. Hvis du er i tvivl om hvem, der må køre med, så har vi lavet en artikel om hvem, der må køre studenterkørsel, som er værd at tjekke ud.

Selvom loven blev ændret i 2016, så er det dog først fra 2023, at man for alvor har holdt loven ved lige – og det er netop noget, der har været fokuseret meget efterfølgende.

Hvorfor må man ikke have studenterkørsel med DJ?

Årsagen til lovgivningen ligger i, at det skal være så sikkert som muligt at køre studenterkørsel, og derfor må der ikke længere være andre på vognen end studenterne. Der har været flere argumenter imod lovgivningen, heriblandt at en DJ kunne være med til at forbedre sikkerheden, da der vil være en ædru voksen til stede, men der er ingen umiddelbar udsigt til en ændring i denne lovgivning.

Ønsker du at vide mere om, hvad vi gør hos SULA for at holde sikkerheden i top? Så tjek vores regler for sikkerhed her.

Hvad gør man uden en DJ på studentervognen?

Det er selvfølgelig en skam, at man ikke må have en DJ med på turen til at sikre den rette musik. Vi har derfor gjort alt, vi kan, for at give jer mulighederne for at få musik i topklasse på turen. Vi har blandt andet installeret fantastiske lydsystemer i alle vores studentervogne, og vi har valgt at holde systemerne simple og lette at bruge, så I snildt kan klare det hele fra jeres smartphones – også selvom der er kommet lidt alkohol indenbords.

Det handler netop om at skabe den perfekte fest hele dagen lang, og derfor ved vi, at musikken er et absolut krav. Det er dog ikke det eneste, der skal til, og derfor anbefaler vi, at du lige tager et kig på vores artikel om, hvordan man får den bedste studenterkørsel, så jeres tur kan blive en uforglemmelig fest.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

10 + 10 =

Send forespørgsel