Hvor mange dage kører man studenterkørsel?

af | dec 28, 2023

Studenterkørslen er en fantastisk måde at fejre, at I lige er blevet studenter. Der er mange forskellige måder at gribe dette an, og det er jo helt op til jer, hvordan I vælger at gøre tingene. Nogle foretrækker at tage én dag med studenterkørsler, men der er også mange, som foretrækker at dele det ud på to dage, så man får lidt mere tid ved det enkelte stop – eller så man bare kan nå flere stop i løbet af kørslen. Der er sågar tilfælde, hvor folk vælger endnu flere dage, men man skal selvfølgelig også passe på, at det ikke bliver for meget.

I sidste ende er det nemlig jer, som bestemmer.

Hvad er bedst?

Det handler meget om jeres ønsker og behov. Det vil nemlig variere meget fra klasse til klasse, om man foretrækker en eller flere dage; det er jo ikke alle, som har mulighed for at få besøg, ligesom det også i nogle tilfælde kan være svært på grund af distancer. Derfor skal I overveje, hvad der giver bedst mening for jer.  Når I booker ved SULA, så varer en dag med kørsel 10 timer – og det kan I læse mere om her.

Én dag med studenterkørsel

Ved at tage én dag med studenterkørsel kan man nå adskillige stop undervejs, hvor man kan feste – og der vil selvfølgelig også blive festet på bilen. Det er svært at sige, hvor mange stop dette giver, da I selv bestemmer hvor længe, I ønsker at blive det enkelte sted, men i større klasser kan det være svært at nå alle steder på blot én dag.[SW1] 

Én dag kan være nok i mindre klasser, men hvis man ønsker at besøge alle steder, eller hvis man ønsker at få bedre tid til at feste ved de forskellige stop, så kan det være en fordel at overveje en ekstra dag.

[SW2] To dage med studenterkørsel

At tage to dage med studenterkørsel kan give meget bedre muligheder ved de enkelte stop. I vil kunne nå mange flere forskellige stop, og I vil også have bedre mulighed for at kunne feste igennem ved de enkelte stop, da I har mere tid og der derfor er mindre pres på tidsplanen. Det er især en god løsning til større klasser, hvor der er flere, som gerne vil have deres hjem til at være et stop, og på den måde vil der ikke være nogen, som føler sig overset.[SW3] 

Man skal også tage højde for, at der kan være langt mellem de forskellige stop. Her kan det i særdeleshed være en god ide at vælge to dage med studenterkørsel, fordi man får bedre mulighed for at nå ud til de forskellige steder – og det kan være det, som gør studenterturen til den ultimative oplevelse.

Flere dage?

Der er også muligheden for at køre flere dage end bare én eller to – I bestemmer, hvor mange dage I kører studenterkørsel. Det giver mulighed for at nå hjem til stort set alle, men det kan også betyde, at det kommer til at føle lidt langtrukket; det er heller ikke sikkert, at tre hele dage nødvendigvis vil passe ind i alles planer, og det kræver derfor, at man planlægger lidt mere i klassen.

Er du i tvivl om, hvorvidt du må have en ven med på studenterkørslen? Så tjek vores artikel om hvem der faktisk må køre studenterkørsel.


 [SW1]Nogle klasser er kun 12, så der vil de f.eks. godt kunne nå alle

 [SW2]Vi vil meget gerne sælge 2 dage, så vi bør ikke skubbe for meget hen imod kun at vælge 1

 [SW3]Det er f.eks. det foretrukne valg ved store klasser, men også hvis man der er længere distancer mellem nogle af de forskellige stop

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

15 + 12 =

Send forespørgsel