Hvor lang tid varer studenterkørsel?

af | dec 28, 2023

Studenterkørsel er en fest, som du vil huske mange år frem – men hvor længe varer studenterkørsel reelt set? Det vil naturligvis variere fra den ene studenterkørsel til den anden, og det er jo op til jer at vurdere, hvordan jeres fest skal foregå.

Studenterkørsel foregår i løbet af studenterugen, men det er jer, som bestemmer den specifikke dag, så I kan få det til at passe ind for alle. I kan læse mere om hvornår man kører studenterkørsel her.

Hvor lang tid varer studenterkørsel normalt?

Selvom der kan være lidt variation, så kører man typisk én dag med studenterkørsel – men man kan også i nogle tilfælde vælge at køre flere dage, hvis man ønsker. Ved flere dages studenterkørsel kan man nå ud til flere steder, og man kan få mere tid det enkelte sted også.

Hvorvidt I ønsker en eller flere dage er naturligvis op til jer. Hos SULA består en almindelig dag af 10 timers kørsel, som giver jer en hel dag, hvor I køres rundt til de forskellige fester, og I til sidst bliver leveret til dagens sidste destination, hvor I kan feste videre. Det er en god ide at begynde ruteplanlægningen i god tid for at sikre, at I får en tur, som alle er tilfredse med.

Vi ved, at det kan være svært at lave den perfekte ruteplan, og derfor har vi en side dedikeret til planlægning af ruten, hvor I finder mange gode tips og tricks til netop dette. Hvis det skulle ske, at planlægningen skrider en smule, så kan I kontakte os; der er nemlig mulighed for tillægstimer, så I kan komme gennem hele turen.

Hvad gør vi, hvis der sker noget med bilen?

Hos SULA ved vi hvor vigtig, studenterturen er, og derfor går vi meget op i at sikre jer den bedste studenterkørsel. Vi har derfor altid teknikere og værksteder klar, hvis der skulle ske det mindste med bilen eller dens lyd- og lysudstyr.

Skulle der ske noget, vi ikke kan løse hurtigt, så har vi ekstra studentervogne klar som backup, så jeres fest kan fortsætte, og så I stadig kan komme rundt til alle jeres stop. Eventuel tid, der bruges på dette, vil naturligvis ikke blive talt som en del af de 10 timer, I får, når I bestiller en studenterkørsel hos os – vi tæller kun den tid, hvor I kan holde festen kørende.

Har du styr på det hele til køreturen? Tjek vores guide til hvad man skal have med på studenterkørsel her.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

4 + 8 =

Send forespørgsel