Hvad har man på til studenterkørsel?

af | dec 28, 2023

Der er ingen tvivl om, at studenterturen er en festlig begivenhed, hvor man virkelig har noget at fejre. Man kan derfor godt blive fristet til at tage sit pæneste tøj på – men man skal jo også huske, at det er en lang dag, og at der i mange tilfælde vil være gode mængder alkohol involveret. Derfor er det måske ikke den bedste dag at have det fineste tøj på – for den hvide gallakjole vil hurtigt blive ret beskidt.

Du kan med fordel have det helt fine tøj på til dit studentergilde, hvor du virkelig kan vise dig frem. Men hvad skal man så have på, når studenterturen står på?

Det rette tøj til studenterkørsel

Der er mange gode forberedelser, man kan foretage til studenterturen, men her fokuserer vi på tøjet. Du finder resten af vores forslag i vores artikel om forberedelsen til studenterkørsel. At finde det rette outfit handler om at ramme den perfekte balance mellem udseende, komfort og noget, der kan holde til turen.

Det rette look

Tøjet skal selvfølgelig se godt ud. Det er en festlig dag (eller dage), og man vil jo gerne se godt ud, når man fejrer, at man er student. Det er selvfølgelig vigtigt, at det er noget tøj, som passer til din stil og dit udtryk, så du kan vise din personlig godt frem – og så du ser godt ud på billederne efterfølgende.

Vælg komfort

På samme tid er det dog også vigtigt, at det er komfortabelt at have på. Studenterkørslen varer jo typisk hele dagen, hvor vi f.eks. sætter 10 timer af til kørsel – og så er der jo typisk også en fest på det sidste stop, hvor man fortsætter langt ud på natten. Det skal derfor være tøj, som er rart at have på, og som man kan bevæge sig i uden problemer. For pigerne kan et par høje hæle være et fristende valg, når man skal se godt ud ved de forskellige stop – men vi anbefaler i dette tilfælde, at du lige har et par flade sko til køreturen også. Det hjælper med balancen på studentervognen, og du får ikke så ondt i fødderne.

Tøjet bliver beskidt

Når du vælger studenterkørsel tøj, så skal du også overveje, at det er en lang dag, og at der sker mange ting undervejs – og der kan være store mængder alkohol involveret. Derfor skal du nok være forberedt på, at dit tøj bliver beskidt, og at der måske opstår små skader på tøjet også. Man kommer nemlig vidt omkring på en studenterkørsel, og med alkohol i blodet kan der jo opstå uheld undervejs. Derfor vil vi netop ikke anbefale dig at tage det flotteste jakkesæt eller den fineste gallakjole på.

Overvej skiftetøj

Det kan være en god ide at have noget skifte- eller ekstratøj med. Ovenfor nævner vi ekstra sko, hvis du skal have sko med hæl på, men det kan også være en god ide med en jakke eller lignende, da aftenen kan blive kølig. Ønsker du flere gode fif til studenterkørslen, så kan du tjekke vores liste over gode råd til studenterkørsel, så du kan blive godt forberedt til turen.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

9 + 3 =

Send forespørgsel