Studenterkørsel i miljøzoner

af | dec 28, 2023

Flere større danske byer er begyndt at indføre særlige miljøzoner, hvor der er særlige regler for hvilke biler, man må køre i. Disse regler er beregnet til at mindske mængden af forurening inde i byerne, og det giver en mere behagelig luftkvalitet – og det gøres typisk ved at udlade biler af en særlig alder eller med særlige filtre, som hjælper med at frasortere de skadelige stoffer. På nuværende tidspunkt gælder reglerne i landets større byer, men det er ikke utænkeligt, at det vil blive gældende i flere byer i fremtiden.

Disse miljøzoner kan hurtigt give nogle begrænsninger i forhold til transporten, og måske tænker du lidt over hvordan, dette kommer til at påvirke jeres studenterkørsel, og om I måske er nødt til at planlægge ruten ud fra det. Men der har vi heldigvis nogle gode nyheder.

Studenterkørsel i miljøzonerne – hvordan foregår det?

De særlige regler gælder naturligvis også for lastbiler, men her har du intet at frygte. Hos SULA har vi nemlig sørget for, at alle vores studentervogne overholder disse miljøkrav. Det er noget vi gør både for at skåne miljøet, men også for at sikre, at I kan komme de steder hen, I gerne vil.

Der er derfor ingen grund til at foretage særlig planlægning i forbindelse med miljøzonerne. Vi kan sagtens køre ind i disse områder, og I skal derfor ikke udelukke jeres ønskede stop bare fordi de ligger i en zone, som har særlige miljøkrav. Vores mål er nemlig, at der ikke er noget, som skal begrænse jeres festdage – og I kan derfor få den ultimative fest i vores studentervogne, uden at det går ud over miljøet.

Alle vores studentervogne er egnet til miljøzonerne

Hos SULA har vi flere forskellige typer studentervogne, som blandt andet inkluderer VIP-vogne, militærvogne og flere spændende stile. Fælles for dem alle er, at de giver rammerne for en fantastisk fest – men de er også alle egnet til at kunne køre i miljøzonerne, så I kan få lige netop den vogn, I ønsker, uanset hvor studenterkørslen skal foregå.

Skal vi finde en studentervogn til din klasse?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Få et uforpligtende tilbud

2 + 2 =

Send forespørgsel