Vores studentervogne

Det er vigtigt at finde den rigtige studentervogn, når man skal køre sin studenterkørsel. Det er kun én enkelt dag, så det er vigtigt at alt bare spiller maks!

Hos Sula har vi valgt at fokusere på store lastbiler, som ikke har andre opgaver end at køre studenterkørsel. Det vil sige at de alle er specialopbyggede, med det ene formål at skabe den perfekte dag for jer som klasse! Med andre ord kommer vi ikke og henter jer i en almindelig transportlastbil eller turistbus, men istedet en tip-top partylastbil!

Hvorfor vælge os?

Udover at vi er dedikerede til at skabe en fed dag for jer, så er her 3 gode grunde til at vælge at køre med os:

Plads til alle

Alle vores studentervogne er som sagt rigtig store og der er derfor både siddepladser, dansegulv og plads til at give den gas på stripperstangen. Vores biler er også velegnede til at have DJ med om bord på ladet, bare giv os besked derom. Vores største vogne er godkendte til at have helt op til 50 personer med – dog anbefaler vi det ikke.

Musikanlæg

Vi kører i alle vores biler med kæmpe stort PA musikanlæg. Det vil sige en subwoofer, der sørger for den tunge bas og 2 tophøjtalere til de høje toner. Vores musikanlæg yder op til 125 dB, hvilket ifølge høreforeningen er smertegrænsen (I bestemmer selv hvor højt det spiller). Vores musikanlæg styres med bluetooth, så i slipper for lyden af et jackstik, der bliver trukket ind og ud.

Lysshow

Holder i festen kørende til de sene timer, har vi monteret lysshow i alle vores vogne, så i stadig kan se og blive set. Lysshowet inkluderer LED-bar, laserlys og andet godt – Så dør festen ikke lige foreløbigt ;-)​

Sikkerhed

Vi har hos Sula stor fokus på sikkerheden ombord på vognen, da det er den største fare for at ødelægge en god dag.

Kontakt os

For mere info