Studentervogne

Det er vigtigt at finde den rigtige studentervogn, når man skal køre sin studenterkørsel. Det er kun én enkelt dag, så det er vigtigt at alt bare spiller maks!

Hos Sula har vi valgt at fokusere på store lastbiler, som ikke har andre opgaver end at køre studenterkørsel. Det vil sige at alle vores studentervogne er specialopbyggede, med det ene formål at skabe den perfekte dag for jer som klasse! Med andre ord kommer vi ikke og henter jer i en almindelig transportlastbil eller turistbus, men istedet en tip-top partylastbil!

Studentervogne
Studenterkørsel

Hvorfor vælge vores studentervogne?

Udover at vi er dedikerede til at skabe en fed dag for jer, så er her 3 gode grunde til at vælge at køre med os:

Plads til alle

Alle vores studentervogne er som sagt rigtig store og der er derfor både siddepladser, dansegulv og plads til at give den gas på stripperstangen. Vores biler er også velegnede til at have DJ med om bord på ladet, bare giv os besked derom. Vores største vogne er godkendte til at have helt op til 50 personer med – dog anbefaler vi det ikke.

Musikanlæg

Vi kører i alle vores biler med kæmpe stort PA musikanlæg. Det vil sige en subwoofer, der sørger for den tunge bas og 2 tophøjtalere til de høje toner. Vores musikanlæg yder op til 125 dB, hvilket ifølge høreforeningen er smertegrænsen (I bestemmer selv hvor højt det spiller). Vores musikanlæg styres med bluetooth, så i slipper for lyden af et jackstik, der bliver trukket ind og ud.

Lysshow

Holder i festen kørende til de sene timer, har vi monteret lysshow i alle vores vogne, så i stadig kan se og blive set. Lysshowet inkluderer LED-bar, laserlys og andet godt – Så dør festen ikke lige foreløbigt ;-)​

Sikkerhed i studentervogne

Vi har hos Sula stor fokus på sikkerheden ombord på vognen, da det er den største fare for at ødelægge en god dag.

Kontakt os

For mere info


  Studentervogne, udstyret med det hele

  Vi har mere end 20 års erfaring med studenterkørsel og det kan mærkes, når studenterkørsels sæsonen starter. Vi ved præcis hvad der skal til for at give studenterne en uforglemmelig dag. Vi er fuldstændig klar inden studenterkørselsugen starter og kender til alle de udfordringer der kan opstå når først studentervognene er kommet på vejene. Skulle der opstå mekaniske problemer med vores studentervogne undervejs, har vi reservebiler over hele landet, der er klar til at tage over, hvis det skulle blive nødvendigt.I dag er Sula Studenterkørsel en familie forretning, hvor Susy og Lars’ børn hjælper til med at drive virksomheden.

  I “gamle dage” foregik det hele lidt lavpraktisk og der var ikke så mange krav til studentervogne. Siddepladserne var blot halmballer placeret i midten af lastbilen og musik var der ikke noget af, andet end når studenterne selv sang. Sikkerhedskrav var også stort set ikke eksisterende, så det handlede mere om hvordan vognmanden selv syntes det skulle håndteres. Gennem årene har studenterkørsel dog udviklet sig rigtig meget og alle vores studentervogne har derfor kæmpe store musikanlæg, diskoteksbelysning og fornuftige siddepladser til alle. Der er langt større fokus på sikkerheden og alle lastbilerne bliver årligt tjekket og godkendt til sæsonens studenterkørsel.

  Alle vores vogne er udstyret med førstehjælps taske og brandslukker i, hvis det nu skulle blive nødvendigt ville det være ærgerligt at undvære. Vi har med baggrund i vores erfaring taget mange tiltag for at gøre vores studentervogne meget mere sikre i forbindelse med festlighederne i studenterkørselsugen. Der er selvfølgelig de legale krav, men udover det har vi også lavet en række ekstra tiltag og har på den måde forbedret sikkerheden yderligere. Dette er dog uden at begrænser festen, da vores tiltag overhovedet ikke påvirker dette. Vi mener at det vigtigste i forbindelse med sikkerheden til studenterkørsel, er at man har en dygtig og prøvet chauffør til at køre studentervognen. Det er i stort fokus hos os og derfor har nogle af vores chauffører mere end 15 års erfaring med at køre studenterkørsel. Det er med til at sørge for at i er sikre i trafikken.

  Udover sikkerheds foranstaltningerne er alle vognene også udstyret med kæmpe stort musikanlæg, lysshow og meget mere. Vores vogne er også tildækkede, hvis i skulle være så uheldige at det begynder at regne vil i stadig kunne forholde jer tørre.
  Musikanlægget består af 2 tophøjtalere med 8″ mellemtone og 1″ diskant og en subwoofer. Toppene er kan spille op til 115dB SPL. Anlæget i vognene består som nævnt også af en subwoofer, klar til at fyre den gode basarm til. Her taler vi om 18″ solid PA udstyr. 125dB SPL. Med andre ord, de spiller monster højt. Vores lysshow på vognene, består af et monteret varierende lysshow, altså der er lidt forskel på hvad der sidder i bilerne. En ting er sikkert, festen er ikke slut bare fordi solen er gået ned.

  Alle vores studentervogne er udstyret med en fastmonteret trappe, der gør det nemt og sikkert at komme af og på ladet. Tro mig, det skal i nok blive glade for efterhånden som dagen forløber. Der er fastmonterede bænke i vognen og med massere af plads til jer så i ikke skal sidde sammenklemt omme bagi. Vores vogne er ret store, så er der plads til at svinge hofterne.