Hvem er vi?

Her kan du læse lidt mere om hvad der gør os til de bedste indenfor studenterkørsel og hvorfor vi går så meget op i det!

Vores historie

Sula Transport blev etableret i 1989 af Susy Dahl og Lars Christensen. Dog havde Sula ikke noget med studenterkørsel at gøre, indtil 1997.

I dag er Sula Studenterkørsel et familieforetagende, hvor Susy og Lars’ børn hjælper til med driften. De er begge vokset op med studenterkørsel helt tæt på og efter de er blevet voksne hjælper de til i virksomheden.

I starten foregik det hele lidt lavpraktisk og der var ikke så mange krav til vognturen. Siddepladser var halmballer i midten af lastbilen og musik var der ingenting af, medmindre studenterne selv sang.

Sikkerhedskrav var også tilnærmelsesvist ikke eksisterende, så det var lidt hvordan vognmanden selv synes det skulle håndteres.

Gennem årene har studenterkørsel dog udviklet sig en hel del og alle vores studentervogne har idag kæmpe store musikanlæg (som du kan læse mere om her), diskoteksbelysning og forsvarlige siddepladser til alle. 

Der er langt større fokus på sikkerhed og alle lastbilerne bliver årligt godkendt til sæsonens studenterkørsel.

Mere end 20 års erfaring

Vi har mere end 20 år på bagen med studenterkørsel og det kan mærkes, når vi har travlt. Vi ved præcis hvad der skal til for at i for den bedste dag.

Vi er velforberedte inden studenterkørselsugen og ved hvad det kræver, når først vores studentervogne er på vejene.

Skulle der opstå nedbrud undervejs, har vi reservebiler over hele landet, der er klar til at tage over, hvis uheldet skulle være ude.

Vi lever og ånder for studenterkørsel og ved hvilken vigtig dag det er for studenterne og vi elsker at skabe den perfekte dag for jer!

Kontakt os

For mere info